A Élelmiszerwebáruház üzletszabályzata és az Élelmiszerwebáruház használatának szabályai, jognyilatkozata valamint Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója.

1. A Élelmiszerwebáruház célja:
A Élelmiszerwebáruháznak-nak (továbbiakban:Webáruház), mint weboldalnak az elsődleges célja, hogy információt szolgáltasson a látogatók számára, ezáltal megkönnyítse az ott található termékek értékesítését.

2. Webáruház jogállása:
A Webáruház Csomós János (továbbiakban: tulajdonos/üzemeltető) teljes mértékben szellemi terméke és tulajdona. A weboldal üzemeltetését Csomós János (székhely: 5600 Békéscsaba, József u. 24.) látja el. A Webáruház élelmiszer-vegyesbolt jelleggel működik.

3. A Webáruházban található információk felhasználásának feltételei:
A Webáruház tulajdonosa a portál adatkezelési rendszerét, a közzétett tartalomért való felelősségre, a weboldalt érintő információkezelés elveit a jogszabályi változások figyelembevételével folyamatosan felülvizsgálja és végrehajtja a szükséges módosításokat.
A weboldalon fellelhető jognyilatkozatok értelmezésével kapcsolatban bármilyen kérdés merül fel, vagy bárki a weboldal nyilatkozatának javítása érdekében bármilyen javaslatot vagy megjegyzést kíván tenni, ezt a kapcsolat linken publikált elérhetőségen a tulajdonos részére szabadon megteheti.
A weboldalhoz való hozzáférésre, valamint annak használatára a jognyilatkozatokban foglalt tartalom, és a mindenkor irányadó hatályos jogszabályok vonatkoznak. A weboldal tartalmához történő hozzáférés igénybevételekor, valamint oldalak böngészésével egyidejűleg minden látogató tudomásul veszi, valamint korlátozás és fenntartás nélkül elfogadja a jelen nyilatkozatokban rögzített feltételeket.
A weboldal tulajdonosa bármikor felülvizsgálhatja a honlapon közzétett információk tartalmát, azokat szükség szerint, előre, külön tájékoztatás nélkül módosítja, illetve frissíti. A weboldal jelen nyilatkozatának változtatásai, módosításai a látogatókra és egyéb felhasználókra nézve kötelező érvényűek. Ezért a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője kéri, hogy minden látogató és felhasználó időről-időre tekintse át a nyilatkozatok tartalmát az esetleg végrehajtott változások követése érdekében. Az esetleges változtatásokról a weboldal tulajdonosának és üzemeltetőjének, minden felhasználót, látogatót és partnert, személy szerint nem kell értesítenie.

4. Adatvédelem és hozzáférés biztosítása
A weboldal üzemeltetője megteszi a megfelelő biztonsági intézkedéseket az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzák függetlenül attól, hogy gépi, vagy analitikus nyilvántartásról van szó.
A weboldalon található szolgáltatások egy része nem kívánja meg az előzetes azonosítást, így ezen szolgáltatások tartalmához minden látogatónak személyazonossága feltárása nélkül hozzáférést biztosít a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően kezeli.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a személyes adatokat kizárólag addig az időpontig őrzi, kezeli és tárolja, amíg az megfelel a vonatkozó jogi és etikai előírásoknak.

Minden látogató önkéntes módon tud a Webáruház hírlevelére feliratkozni. A regisztrált felhasználók esetében az adminisztrációs felületen a regisztrált felhasználó bármikor szabadon leiratkozhat. Azon látogatók, akik nem regisztrált felhasználók, de hírlevélre feliratkoztak, az realbolt@mail.globonet.hu e-mail címre küldött elektronikus levéllel bármikor leiratkozhatnak a hírlevélről. A hírlevéllel kapcsolatos problémák esetén bármely látogató, bármikor a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségen kérhet bővebb tájékoztatást, segítséget.

5. Az oldalt használói:
5.1 Látogató:
A weboldalon látogatójának minősül minden olyan természetes, jogi és jogi személyiséggel nem rendelkező személy, akinek célja, hogy a weboldalon nyilvános és publikus adatokat, információkat megtekintse. A látogató regisztráció nélkül nem rendelhet a weboldalon keresztül és bizonyos információkhoz biztonsági okokból, regisztráció nélkül nem férhet hozzá.
Minden látogatónak kötelessége magára érvényesnek tekinteni és betartani a jelen nyilatkozatban foglaltakat. A weboldal tulajdonosa feltételezi, hogy minden látogató a weboldal első meglátogatásakor jelen nyilatkozatot átolvasta és az ebben foglaltakat értelmezte és megértette.

5.2 Regisztrált látogató:
Regisztrált látogatónak minősül minden olyan látogató, aki a weboldalon hozzáférhető regisztrációs űrlapot a valóságnak megfelelően kitöltötte és az általa megadott adatokat a weboldal üzemeltetője rögzítette. További szabályok az Általános Szerződési Feltételek között található, amelyet minden regisztrált látogató átolvasott és Önmagára kötelező érvényűnek tekint.


5.2.1 Regisztrált látogatókra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek:
1. Általános Szerződés, amely létrejön a jelen nyilatkozatban megfogalmazott tulajdonos és a weboldalon elhelyezett regisztrációs folyamat résztvevője között.
2. A regisztrációs folyamatban megadott személyes adatokat a tulajdonos a jelen nyilatkozatban megfogalmazottak szerint kezeli. A tulajdonos a megadott személyes adatokat harmadik személy részére csak a rendelés esetén, a rendelés teljesítésének szükséges mértékének megfelelően, vagy jogsérelem esetén a hivatalosan eljáró állami szervnek adja át.
3. A Regisztrált látogató kijelenti, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat és információkat ad meg.
4. A regisztrációnak nem feltétele a vásárlás, vagy rendelés.
5. A regisztráció kapcsán megadott e-mail címre a tulajdonos üzenetet, tájékoztatást, hírlevelet küldhet. Bármely regisztrált látogató kérheti a személyes adatainak részben, vagy egészben történő törlését.
6. A weboldalon elérhető nyereményjátékokban kizárólag azok a regisztrált látogatók vehetnek részt, akik a hírlevélre feliratkoztak és ez utóbbit nem vonták vissza.

7. Minden látogató jogosult a tulajdonos/üzemeltető által kibocsájtott virtuális törzsvásárlói kártyát igényelni és a meghatározott feltételek szerint használni.

5.3 Vásárló:

Vásárlónak minősül minden olyan regisztrált látogató, aki a weboldal segítségével, a weboldalon keresztül vásárlást kezdeményez. További szabályok az Általános Szerződési Feltételek között találhatóak, amelyet minden regisztrált látogató és vásárló átolvasott és Önmagára kötelező érvényűnek tekint.


5.3.1 Regisztrált látogatókra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek:
1. Általános Szerződés, amely létrejön a jelen nyilatkozatban megfogalmazott tulajdonos és a weboldalon elhelyezett regisztrációs folyamat résztvevője, vásárlója között.
2. A regisztrációs folyamatban megadott személyes adatokat a tulajdonos a jelen nyilatkozatban megfogalmazottak szerint kezeli. A tulajdonos a megadott személyes adatokat harmadik személy részére csak a rendelés esetén, a rendelés teljesítésének szükséges mértékének megfelelően, vagy jogsérelem esetén a hivatalosan eljáró állami szervnek adja át.
3. A Regisztrált látogató, vásárló kijelenti, hogy csak a valóságnak megfelelő adatokat és információkat ad meg.
4. A regisztrációnak nem feltétele a vásárlás, vagy rendelés.
5. A regisztráció kacsán megadott e-mail címre a tulajdonos üzenetet, tájékoztatást, hírlevelet küldhet. Bármely regisztrált látogató, vásárló kérheti a személyes adatainak részben, vagy egészben történő törlését. Kivételt képez ez alól a rendeléshez, vásárláshoz köthető adatok és információk.
6. A regisztrált látogató, vásárló átolvasta és magára érvényesnek tekinti a vásárlás és rendelés szabályait.7. Minden vásárló jogosult a tulajdonos/üzemeltető által kibocsájtott törzsvásárlói kártyát igényelni és a meghatározott feltételek szerint használni.

5.5 Egyéb:
Minden regisztrált látogató, vásárló (a továbbiakban együttesen: vásárlók) a weboldalon elhelyezett információkat és adatokat csak a vonatkozó jogi szabályoknak és az ebben a nyilatkozatban leírtak szerint használhat. Minden vásárló a weboldalon közzétett információkhoz a céljának és jogosultságának megfelelően férhet hozzá.
Minden vásárlónak, aki regisztrálni, rendelni, illetve vásárolni szeretne kötelessége a valóságnak megfelelő adatokat, információkat megadni a weboldalon, vagy a weboldal tulajdonosához, üzemeltetőjéhez eljuttatni.

6. Törzsvásárlói kupon:

A Törzsvásárlói kupon kedvezményes vásárlásra jogosítja a virtuális törzsvásárlói kártya tulajdonosát.

6.1. Törzsvásárlói kupon használata:

 A Webáruház felületén történő rendelés esetén a kopon kódót beírásával vásárló a termék vásárlása után meghatározott kedvezményben részesül. A kedvezmény mértéke 2%. A kedvezmény mértéke független a rendelés mennyiségétől. A kedvezmény nem vonatkozik az akciósan külön megjelölt termékekre, a fix áras termékekre valamint a házho szállítási és egyéb díjakra.

6.2. Törzsvásárlói kupon igénylés:

A Webáruházunk rendszeres vásárlói igényelhetnek törzsvásárlói kupont. Minden igénylő igénylését az Üzemeltető úgy értelmezi, hogy a jelen üzletszabályzatban foglaltakat megismerte és a regisztráció kapcsán magára érvényesnek tartja, valamint a házhozszállítási és egyéb költségekkel tisztában van és azokat meg is téríti.

A törzsvásárlói kupon igénylését email üzenetben vagy a vásárláskor a megjegyzés ablakban teheti meg.

7. Vásárlás, rendelés, házhoz szállítás és a fizetés feltételei:
A weboldalon kizárólag a regisztrált látogatók tudnak vásárlást, rendelést végrehajtani a minimális vásárlási összeg figyelembe vételével.

Minimális vásárlás 5000,- Ft

A termék, vagy szolgáltatás kiválasztása után a rendelés folyamatában minden mezőt kötelezően ki kell tölteni, amely a vásárló, a megrendelés, a termék azonosítására szolgál. Valamint meg kell adni a megrendelés helyét, idejét a fizetési feltételeket. A regisztráció elvégezhető a regisztrációra biztosított felületen is. Olyan termék megrendelése estén amit átmeneti készlethiány esetén nem tudunk biztosítani minőségben és árban hasonló termékkel behelyettesítjük. Amennyiben nem kéri a behelyettesítést azt kérjük jelezze vásárláskor a megjegyzés ablakban.
A termék minőségéért és azok vásárlóhoz történő eljuttatásáért webáruházunk felel. A szállítás és csomagolás díja weboldalunkon tekinthető meg valamint a rendelés folyamatában is feltüntetésre kerülnek a szállítási és csomagolási költségek. A szállítás a megrendelt termékek összekészítésével kezdődik.

Akciós termékeinket a készlet erejéig tudjuk biztosítani. 

7.1 Termék átvételének helye: 

      A megrendelő, vásárló által megadott cím ahol a csomagot átveheti.

7.2 Termék átvételének ideje:
Házhozszállítás esetén a beérkezett rendeléseket lehetőleg egy munka napon belül kiszállítjuk Békéscsaba és Békés megye területén. Magyarország területére, a csomag futárnak történő átadása után, egy napos szállítási határidővel szállítjuk ki a megvásárolt árut.


7.3 Fizetési feltételek:
Vásárló többféleképpen teljesítheti a fizetési kötelezettségét:
- Házhoz szállítás esetén: utánvét, vagy előre utalás lehetséges.  
7.4 Szállítási feltételek:

Házhozszállítás munkanapokon  beérkezett rendeléseket:

Békéscsaba területére folyamatosan teljesítjük, a minimum rendelés 5000,- Ft. megléte esetén díjmentes, más esetben a szállítás díja 900,00 Ft., 

Békéscsaba 20 km-es körzetében 2400,-Ft. Békés megye területére egy munkanap, szállítás díja 3600,- Ft., 45000,- Ft-os rendelés felett díjmentes, Békés megyén kívülre 20 kg-ig 4950,- Ft. 20 kg felett a futárszolgálat mindenkori díjszabása szerint egyeztetés alapján.

7.5 Garanciák:
A weboldal tulajdonosa kizárólag érvényes, a jogszabályoknak megfelelő módon a kereskedelmi egység termékeit és szolgáltatásait helyezi el a weboldalon, vagy megjelenését hagyja jóvá. A garancia fogalmának teljesítésére minden esetben a kereskedelmi egység feladata. Garancia tekintetében azonos szabályok vonatkoznak minden vásárlóra.
A szabályosan, valóságnak megfelelően kitöltött rendelés hibás teljesítése kapcsán a weboldal tulajdonosa/üzemeltetője a felelős. Minőségi kifogás esetén a kifogásolt árut azonnal visszavesszük, kompenzáljuk. A házhozszállítás alatt keletkezett hibás teljesítésért a szerződött szállítást végző futárszolgálat a felelős. Minőségi kifogását, panaszát megteheti elérhetőségeink valamelyikén is.


8. Vonatkozó jogszabályok
A megadott adatok kezelésére vonatkozó legfontosabb jogforrások az Adatvédelmi törvény, az egyes szolgáltatásokat érintő adatkezelési jogszabályok és az adatvédelmi biztos vonatkozó ajánlásai, valamint jelen nyilatkozat.


9. Információ titokban tartása
A weboldal tulajdonosa, üzemeltetője és munkatársai minden birtokukba jutó információt az aktuális és oda vonatkozó adatvédelmi előírás betartásával kezelnek.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője ezúton felhívja minden vásárló figyelmét, hogy a weboldalon történő információ és adat megadását önkéntes adat megadásnak tekintenek és feltételezik, hogy az adat és információ megadója jelen nyilatkozatot átolvasta és megértette, önmagára kötelező érvényűnek tekinti.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője feltételezik, hogy minden használó által megadott adat és információ a valóságnak megfelel, a felelősség az adat és információ megadóját, a használót terheli.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a birtokába jutott személyes adatokat – az adatvédelemről rendelkező jogszabályokban előírtak kivételével – nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására. Kivételt képez ez alól a regisztrált látogató és a vásárló kérése, amennyiben a kérése saját adataira, vásárlására vonatkozik. A weboldalon történő rendelés kapcsán a rendelésben megadott adatok és információk kizárólag a rendelésben résztvevő használókra, valamint a weboldal tulajdonosára és üzemeltetőjére vonatkozó adatnak és információnak minősülnek.
Minden vásárlás a weboldalon tárolásra kerül. Ezek az adatok az üzemeltető legalább hat hónapig tárolja.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felességet azon esetekre, amikor illetéktelen személyek a weboldal másolásával, vagy utánzásával jutnak a használók adatához.

A használók által a weboldal tulajdonosának és üzemeltetőjének nyilvántartásába bekerült elérhetőségekre a kizárólag a weboldal tulajdonosa információkat, tájékoztatókat küldhet addig, amíg az elérhetőség tulajdonosa írásban másképpen nem rendelkezik és a weboldal tulajdonosához el nem juttatja.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője az elektronikus levelet minden esetben hivatalos közlésnek tekinti, amennyiben annak küldése és fogadása igazolható.


10. Személyes adatok tárolása
A vásárlók által a weboldal rendelkezésére bocsátott adatokhoz kizárólag a weboldal tulajdonosának és üzemeltetőjének azon munkatársai férhetnek hozzá, akiknek munkaköri kötelezettsége ezen adatok kezelése. A weboldal tulajdonosa, üzemeltetője és ezek alkalmazottai a rendelkezésre bocsátott személyes és egyéb adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően és bizalmasan kezelik.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője minden, a rendelkezésére álló, technikai és egyéb eszközt igénybe vesz az adatok biztonságos tárolása, őrzése, valamint az adatokkal való visszaélés megelőzése érdekében, amelyek szükségesek és a tulajdonos, vagy az üzemeltető rendelkezésére áll.
A weboldal meglátogatásakor, az oldalakon történő tallózás során a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a használó felhatalmazása és engedélye nélkül semmilyen személyes adatot nem rögzít. A tulajdonos és az üzemeltető a látogatottságáról kizárólag névtelen információkat gyűjt be.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője elzárkózik az úgynevezett „spam” (kéretlen levelek) gyakorlatától. A „spam” tartalmát illetően azt a helyzetet fedi le, amikor kérés nélkül nagy számban küldenek e-maileket olyan személyek, akikkel korábban a használó nem állt kapcsolatban.
A személyes adatok felhasználása, a felhasználás célja, módozatai körében a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője jelen nyilatkozatban foglaltak szerint jár el.


11. Felelősség korlátozása


A weboldal látogatásakor – a rákapcsolódással, tallózással, illetve letöltéssel kapcsolatban, közvetlenül, illetve közvetetten vagy véletlenszerűen – felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért, ide értve a más honlapokra mutató linkeket és ezen oldalak tartalmát is, felelősség sem a weboldal tulajdonosát, az üzemeltetőjét, sem pedig a weboldal készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket, személyeket nem terheli.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a weboldalon közzétett információk tartalmáért kizárólag a Magyar Köztársaság területén, a hazai jogszabályi rendelkezések keretei között vonható felelősségre, abban az esetben, ha a közzétett adat és információ egyértelműen és bizonyíthatóan jelen nyilatkozatban megfogalmazottaktól eltérő módon lett nyilvánosságra hozva.
A weboldal tulajdonosa fenntartja azt a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül a weboldal bármely vagy összes szolgáltatását megszüntesse, vagy azon változtasson, illetve a weboldalt kibővítse mind tartalmi, mind pedig technikai szempontból.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a mindenkor megjelenő tartalmat és az információkat, termékeket, szolgáltatásokat bármikor, értesítés nélkül megváltoztassa, kijavítsa és/vagy tökéletesítse, illetve törölje.
Az oldalon megjelenő fotók, grafikai megoldások illusztrációnak minősülnek, amelyek nem feltétlenül felelnek meg pontosan a valóságnak, ezért az ebből fakadó félreértésekért sem a tulajdonost, sem pedig az üzemeltetőt felelősség nem terheli.


12. A Webáruházban található hivatkozások, linkek


A weboldal linkek segítségével egyéb honlapokhoz is kapcsolódhat. A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője ezen honlapok rendelkezésre állását, elérhetőséget ellenőrzi. Azonban a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem szavatolja ezen honlapokra mutató linkek folyamatos elérhetőségét, valamint nem vállal felelősséget az így elérhető oldalak tartalmáért és elérhetőségéért, még akkor sem, ha a használó a weboldalon szereplő hivatkozással jutott oda.


13. Technikai felelősség
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője ezúton minden használó figyelmét felhívja arra, hogy a használó számítógépe és a weboldal működését biztosító számítógép és egyéb technikai eszközök összekapcsolódása nyilvános Internet hálózaton történik. Amennyiben, a személyes adatközlést megelőzően, nem kerül sor biztonságos adatkapcsolat kialakítására, akkor a kommunikáció adatbiztonsági szempontból védtelen, így személyes adatainak védelme a kommunikációs csatornán nem biztosított, amiért a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője felelősséget nem vállal.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője továbbá nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre semmiféle kárért, amely a használó számítógépét vagy egyéb tulajdonát a portálhoz történő kapcsolódás, illetve hozzáférés során éri annak használata, illetve böngészése következtében, ide értve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése során bekövetkező negatív eseményt is.
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal felelősséget a weboldalhoz linkekkel és hivatkozásokkal kapcsolódó más oldalalakon történő böngészés és letöltés következtében bekövetkezett kárért.


14. Szerzői jog, az információk tulajdonjoga
Minden látogató elfogadja és magára nézve érvényesnek tartja, hogy minden általa a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője részére átadott információt, ide értve a bármely anyagot, adatot, szöveget, képet, videót vagy hanganyagot is, weboldal mindenkori tulajdonosára és üzemeltetőjére minden esetben szabadon felhasználhat. Ezen anyagok hitelességéért a látogató tartozik felelősséggel.
A letöltött, illetve kinyomtatott oldalakon mindenkor megőrizzük a szerzői jogra és egyéb szellemi tulajdonjogra vonatkozó megjegyzéseket.
Semelyik látogató nyilvános vagy kereskedelmi célokra a weboldal tartalmát – ideértve annak teljes tartalmát, képeit, hang és videó anyagait, grafikáit és design-ját is – a weboldal fő céljától eltérően, sem részben, sem egészben nem terjesztheti, nem módosíthatja, és nem használhatja fel a weboldal tulajdonosának előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül. Minden látogató tudomásul veszi és elfogadja, hogy minden, a weboldalon közzétett tartalom, ellenkező kikötés hiányában szerzői jogvédelem alatt áll, és az a weboldal tulajdonosának engedélye nélkül az itt leírt feltételektől vagy az adott oldalon található szövegben rögzítettektől eltérően nem használható fel.
A weboldal tartalmazhat védjegyekre, szabadalmakra, más vagyoni értékű jogokra, valamint a weboldalra és annak tulajdonosára, üzemeltetőjére, termékeire, szolgáltatásaira vonatkozó adatokat, információkat. A tulajdonos egyéb, harmadik személynek nem engedményezi, nem engedélyezi és nem ruházza át semelyik látogatóra a feltüntetésre került védjegyekben, szabadalmakban, vagyoni értékű jogokban, és egyéb szellemi tulajdonjogokban foglalt személyhez fűződő és vagyoni érdekeiket és jogosítványaikat. Minden védjegyet, logót, márkanevet, egyéb egyedi azonosítót kizárólag a nyilvánosságra hozás erejéig használja a weboldal tulajdonosa és üzemeltetője.


15. Védjegyek, védett nevek, domain nevek logók
A bejegyzett nevek minden esetben a jogosult cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A weboldalon publikált védjegyeket, neveket és domain neveket a tulajdonosa és a Webáruház tulajdonosa és üzemeltetőjén kívül üzleti céllal senki nem használhatja. Nem alkalmazhatja azokat a weboldal, annak tulajdonosa, illetve annak üzemeltetőjének jó hírnevének rontására.
A védjegyek, logók, emblémák és egyéb, más cégek által használt egyéb arculati elemek esetében, ideértve a fotókat és videókat is, a weboldal tulajdonosa vízjellel láthatja el ezeket az elemeket, hogy harmadik, illetéktelen személy által történő felhasználását meggátolja.


16. A weboldalra mutató linkek, keretezés
Kizárólag a fő oldalra mutató linkek engedélyezettek. A weboldal tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül mélyebb linkek nem alkalmazhatóak.
Tilos a weboldal oldalainak keretezése, úgynevezett frame-be helyezése. Úgyszintén tilos linkek az oldalak bármely részének, bármely módon nem a weboldalhoz tartozó felek oldalain történő benn foglalása.


17. Tulajdonos és üzemeltető:
Csomós János

A weboldal látogatottsági mutatóit az üzemeltető készíti el. Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, a weboldal működéséről, vagy információt szeretne közzétenni, kérjük bizalommal forduljon a weboldal üzemeltetőjéhez a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeken (elektronikus ügyintézés: realbolt@mail.globonet.hu ).

Székhely: 5600 Békéscsaba, József u.24.

Adószám: 44710767-2-24

Nyilvántartási szám: 384023
FELIR azonosító: AA0537724

Telefon: 66/322-978, 06 305 658 753

E-mail: realbolt@mail.globonet.hu
 

18. Törvényi szabályozás:

2001. évi CVIII. törvény (E-kereskedelemi törvény)

1997. évi CLV. törvény (Fogyasztóvédelmi törvény)

1997. évi LVIII. törvény (Reklámtörvény)